Kas investeerite oma raha ja kui teete seda, siis millesse?

Tere, ma investeerin praegu väärtpaberitesse, kuid olen selles valdkonnas uus ja pean rohkem õppima.
Kinnisvara on tänapäeval üks stabiilsemaid raha investeeringuid.
Kinnisvara on tõesti hea investeering, aga sellega alustamiseks on vaja sul suuremat summat ja õnne heade üürnike leidmisel.
Aktsiatel oli täna Nasdaq Balti börsil kõva langus. Investoril hea aeg juurde osta.
Kui peaks aga olema selle mulli kauaoodatud lõhkemine, siis asi on päris hull ja tasub turult eemale hoida.
Kui vaid keegi tulevat ette teaks

Kas investeerite oma raha ja kui teete seda, siis millesse?
Mina isiklikult ei tahtnud pikka aega raha kuhugi investeerida. Mulle tundus, et see on palju usaldusväärsem, kui nad lihtsalt lebavad sinu turvalises kohas ja kui vaja, saad neid kasutada. Aga hiljem sain aru, et selline suhtumine rahasse ei ole õige, sest raha peaks sinu kasuks töötama ja ideaalis veel rohkem raha tooma, sest ainult nii saad palju rohkem saavutada. Otsustasin investeerida väärtpaberitesse ja interneti laenukalkulaatori kaudu otsustasin võtta korraliku esimese kapitali ja lisada selle oma säästudesse, et hiljem need mulle rohkem tulu tooks. Kõige keerulisem oli muidugi turu uurimine ja arusaamine, millistesse organisatsioonidesse tasub investeerida ja millistesse mitte.