Sisene kasutajaga

Kasutaja puudumisel loo uus kasutaja

Investeerimine

Investeerimine

Kas investeerite oma raha ja kui teete seda, siis millesse?

kõll🙂
Investeerimine

Tere, ma investeerin praegu väärtpaberitesse, kuid olen selles valdkonnas uus ja pean rohkem õppima.

Investeerimine

Kinnisvara on tänapäeval üks stabiilsemaid raha investeeringuid.

Investeerimine

Kinnisvara on tõesti hea investeering, aga sellega alustamiseks on vaja sul suuremat summat ja õnne heade üürnike leidmisel.

Aktsiatel oli täna Nasdaq Balti börsil kõva langus. Investoril hea aeg juurde osta.
Kui peaks aga olema selle mulli kauaoodatud lõhkemine, siis asi on päris hull ja tasub turult eemale hoida.
Kui vaid keegi tulevat ette teaks laugh

kõll🙂
Investeerimine
Neanky kirjutas:

Kas investeerite oma raha ja kui teete seda, siis millesse?

Mina isiklikult ei tahtnud pikka aega raha kuhugi investeerida. Mulle tundus, et see on palju usaldusväärsem, kui nad lihtsalt lebavad sinu turvalises kohas ja kui vaja, saad neid kasutada. Aga hiljem sain aru, et selline suhtumine rahasse ei ole õige, sest raha peaks sinu kasuks töötama ja ideaalis veel rohkem raha tooma, sest ainult nii saad palju rohkem saavutada. Otsustasin investeerida väärtpaberitesse ja interneti laenukalkulaatori kaudu otsustasin võtta korraliku esimese kapitali ja lisada selle oma säästudesse, et hiljem need mulle rohkem tulu tooks. Kõige keerulisem oli muidugi turu uurimine ja arusaamine, millistesse organisatsioonidesse tasub investeerida ja millistesse mitte.

Uus postitus
turvakood
    Esileht   Horoskoop   Uudised   Blogi   Tutvumine   Jututoad   Foorum   E-Kaardid   Nimepäevad    Hinda pilte   Minu pildid   Uued pildid   Keelatud pildid   Kommentaarid    Kõik postitused   Parimad postitused   Uued postitused   Uus postitus    Top pildid   Top jututoad   Top kasutajad   Top vaatamised   Top mees   Top naine    Dating+    Täna   Homme   Isiklik    Otsing   Mängud   Suhtekalkulaator   Armastuse kalk.   JAH või EI   Jaga oma mure   Mis on Neanky?   Moderaatorid   Reeglid   Puu    Sisene»
Otsing
Laiendatud otsing»