Tere päevast, mu kallis sõber, miks sa kogu aeg keeldud järgimast minu sekretäri juhiseid oma sularahaautomaadi kaardi kättesaamiseks?
Palun proovige saada oma sularahaautomaadi kaart, et saaksin puhata.
Saatsin selle kirja teile paar kuud tagasi, kuid mu sekretär proua Mariam Mohammed helistas mulle eile ja ütles, et te pole veel oma sularahaautomaadi kaarti kätte saanud. Seetõttu otsustasin selle uuesti saata.
Mul on hea meel teile teatada, et mul õnnestus need rahalised vahendid uue Paraguayst pärit partneri koostöös Šveitsi kontole üle kanda.
Praegu olen Paraguays investeerimisprojektide jaoks oma osaga rahast. Vahepeal ei unustanud ma teie varasemaid jõupingutusi ja katseid mind selles tehingus aidata, kuigi see meie jaoks sel ajal ei toiminud.
Otsustasin teile teie pingutused hüvitada. Palun haldage raha. See on minu tänuavaldus teile. Ma tahan teile hüvitada kogusumma 800 000 dollarit. Ja raha panin teie nimele panka.
Seetõttu võtke julgelt ühendust minu sekretäriga pr Mariam Mohammediga ja andke talle juhiseid, kuhu pangaautomaadi VISA KAART teile saata.
Nimi: proua Mariam Mohammed.
E-post: (mrs.marianmohammed@)
WhatsApp: +228936827
Aadress: Lome Togo
Palun andke mulle kohe teada, kui olete raha kätte saanud. Hetkel olen siin väga hõivatud investeerimisprojektide tõttu, mis mul ja uuel partneril käsil on.
Lugupidamisega.
Hr Oleg Aleksander