Lugupeetud abisaajafondi omanik:
Ma saatsin teile selle kirja kuu aega tagasi, kuid ma pole sinust midagi kuulnud, ma pole kindel, kas olete selle kätte saanud, ja sellepärast ütlen ma seda uuesti: Esiteks olen proua Kristalina Georgieva. nüüd Rahvusvahelise Valuutafondi direktor ja juhataja.
Tegelikult oleme üle vaadanud kõik takistused ja probleemid, mis on seotud teie mittetäieliku tehinguga ja teie suutmatusega tasuda teie vastu võetud ülekandetasusid, varasemate ülekandmisvõimaluste saamiseks külastage meie saiti kinnituse saamiseks 38 ° 53′56 ″ N 77 ° 2 ′39 ″ W
Meie, direktorite nõukogu, Maailmapank ja Rahvusvaheline Valuutafond (IMF) Washington, DC koos USA rahandusministeeriumi ja mõne muu asjakohase uurimisasutusega siin Ameerika Ühendriikides. Olete tellinud meie välismakseülekannete üksusele, Aafrika Ühendatud Pank Lome Togo, teile fondi väljavõtmise jätkamiseks VISA deebetkaardi, millelt debiteeritakse teie fondist 1 500 000,00 dollarit.
Uurimise käigus avastasime oma hämmelduseks, et korrumpeerunud pangaametnikud on teie makset asjatult edasi lükanud, kes üritavad teie isekate soovide tõttu teie raha teie erakontole suunata.
Ja täna teavitame teid, et teie fond on UBABanki poolt krediteeritud VISA -kaardile ja see on ka ülekandmiseks valmis, võtke nüüd ühendust UBA panga sekretäriga, tema nimi on dr ANDY MISHRA
Aafrika Ühispanga tegevdirektor
Panga veebisait:
VISA ATM UBA KAARDI OSAKOND (Grupo UBA (@UBAGroup)
Panga kontaktmeil:
Saatke oma VISACi akrediteeritud sularahaautomaatikaardi edastamiseks oma aadressile järgmine teave:
Teie täisnimi ================
Teie päritoluriik ========== Teie linn ======================
Teie kodune aadress ============
Teie sugu ========================
Teie vanus ========================
Teie amet ===============
Teie telefoninumber ============
Teie riigi sihtnumber ========= Täname tähelepanu eest
Lugupidamisega
Kristalina Georgieva (IMF) (601) ametnik